Ćiro: Lončarević će upropastiti Dinamo; protiv Benfice Dinamo ima šansi, jer i ćorava kokoš katkad nađe zrno

Ćiro: Lončarević će upropastiti Dinamo; protiv Benfice Dinamo ima šansi, jer i ćorava kokoš katkad nađe zrno
ĆIRO BLAŽEVIĆ nije mogao izdržati, a da ne regira na dolazak Lončarevića u Dinamo, te na izjave Zdravka Mamića da je u Dinamo uložio 4 milijuna eura. Osvrnuo se i na Barića, rekavši kako Mamić o njemu ne misli ništa dobro.

U razgovoru za Sportske novosti Ćiro je izjavio kako će novi Dinamov trener Ilija Lončarević uništiti sve, te da je on morao, kada je nakon Lončarevićevog uništavajućeg pohoda sjeo na Dinamovu klupu, upotrijebiti nadljudske napore ne bi li momčad podigao na noge.

Ćiro tvrdi kako bi s današnjom Dinamovom momčadi sigurno bio prvak, a dodao je kako Dinamo ima šanse u Lisabonu jer i ”ćorava kokoš katkad nađe zrno”.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se zna da ljubav između Mamića i Ćire baš i ne cvjeta, bivši Dinamov strateg izjavio je kako jednim dijelom svog srca čak i voli Mamića. Ali nije mu jasno što u Dinamu radi Barišić, za kojeg ima dojam da je stigao kako bi upropastio klub.

Naravno, rijetko koji Ćirin razgovor završi bez ijedne rečenice o Otti Bariću, no Ćiro tvrdi kako ga ne bi ni taknuo da Barić stalno ne priča protiv njega.

“Taj smiješni lik usudi se olajavati jednog maestra! I neka ne sanja da ga Mamić poštuje, Mamić o njemu misli triput gore nego ja!" - izjavio je Ćiro.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara