Ćiro razočaran lopovima u hrvatskom nogometu najavio kandidaturu za predsjednika HNS-a

ZAGREBOV trener Ćiro Blažević na konferenciju za novinare došao je ljutit. Razočaran potezom suca Vučemilovića koji je Rijeci protiv Zagreba, kaže, poklonio jedanaesterac, Ćiro je najavio kandidaturu za predsjednika Hrvatskog nogometnog Saveza jer je "Marković imao dovoljno vremena omesti one koji čine nepravdu."

"Kandidirat ću se za predsjednika HNS-a. Očito je da Marković nema moralnu snagu da bi srušio one koji čine nepravdu. Imao je dovoljno vremena nešto poduzeti, ali ovakve se stvari već dugo ponavljaju. Sasvim je jasno da on nema ambiciju zavesti red u hrvatski nogomet", bijesno je komentirao Ćiro.

"Trener svih trenera" će u svojoj namjeri, smatra, imati i potporu premijera Ive Sanadera ukoliko njegova stranka pobjedi na idućim izborima. U tom slučaju, Ćiro kreće u akciju čišćenja hrvatskog nogometa. A pomoć bi mu trebala pružiti i policija, za koju u našem nogometu "ima dosta posla."

"Žalostan sam jer uvijek isti ljudi stvaraju probleme. Nema šanse da se Vučemilović na toj utakmici mogao zabuniti. Namjera da nas zakine bila je jasna. Ništa bolji nije bio ni pomoćni sudac, koji je Lovreku svirao zaleđe iako je bio dva metra iza svih igrača Rijeke. Što sam mu sve izgovorio, trebao me je udariti zastavicom po glavi", podvukao je Ćiro.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara