HNK HAJDUK

Članovi Hajduka srušili rekord: "Hvala Torcidi, ona je štit kluba"

Članovi Hajduka srušili rekord: "Hvala Torcidi, ona je štit kluba"

ČLANOVI Hajduka već su krenuli u novu godinu i to nikad žešćim učlanjivanjem u klub, u kojem drže četvrtinu vlasništva i pravo nadzora Uprave, koje im je prepustio većinski vlasnik Grad Split. Cilj udruge Naš Hajduk jest da postane većinski vlasnik kluba, koji je od osamostaljenja bio u rukama politike. 

U prvih 24 sata u okviru nove akcije u Hajduk se učlanilo više od tisuću ljudi, izvijestili su iz udruge. Nikada prije u Hajduk nije upisan četveroznamenkasti broj članova u prvom danu.

"Broj članova je rekordan, u dva dana nikada nismo upisali ovoliko članova. Kroz cijelu godinu želimo rušiti rekorde, a glavni cilj je nadmašiti broj članova iz 2018.", kazali su u udruzi za članstvo.

Podršku učlanjivanju dali su i pripadnici Torcide koji su se simbolično okupili ispod sjeverne tribine. Zajedno su došli do Odjela za članstvo i upisali se za 2019. godinu.

"Torcida je osnivač Našeg Hajduka i štit ne samo udruge već i kluba, stoga im zahvaljujemo što su i ovim činom dali značaj članskoj iskaznici kluba", poručili su u Našem Hajduku.

Dodaju kako svi oni koji još čekaju da obnove članstvo to mogu učiniti svakim danom na internetskoj stranici (www.hajduk.hr) te svakim radnim danom u Odjelu za članstvo od 8 do 16 sati. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara