Cormier poručio Khabibu: "Ne razmišljaj o tome, dobit ćeš batine"

Cormier poručio Khabibu: "Ne razmišljaj o tome, dobit ćeš batine"
Foto: Guliver Image/Getty Images

KHABIB NURMAGOMEDOV izazvao je neporaženog boksačkog prvaka Floyda Mayweathera na boksački okršaj. 

"Floyd, mislim kako bismo se sada trebali boriti. 50-0 protiv 27-0, dva tipa koji nikad nisu izgubili. Zašto ne bismo probali? U džungli ima mjesta samo za jednog kralja, a taj kralj sam ja. Floyd nije uspio udarcem poslati McGregora na pod, ja sam uspio bez problema. Upravo zbog toga, hajdemo", rekao je ruski borac.

Daniel Cormier, UFC-ov prvak u teškoj kategoriji i Khabibov timski kolega, smatra da je to jako loša ideja.

"Khabibu bi bilo bolje da ni ne razmišlja o tome. Što on namjerava time postići" rekao je Cormier koji je nakon borbe protiv McGregora pokušavao smiriti Nurmagomedova. 

Khabibove boksačke tehnike daleko su lošije od onih Conora McGregora, a znamo da se irski borac nije proslavio u okršaju s Mayweatherom. Zbog toga Cormier ne daje nikakve šanse Khabibu.

"Ukoliko ne misli to odraditi samo zbog novca, bolje da ne radi jer će dobiti teške batine. Ja volim Khabiba, ali realno, Floyd će ga prebiti. To je ludo, mislim da bi Khabib bio toliko isfrustriran da bi se počeo hrvati u boksačkom ringu. Meni je to sve smiješno, ali tako vidim situaciju. Khabib bi umjesto boksanja krenuo s hrvanjem."

Mayweather: Učinimo Vegas ponovno velikim

Floyd je odmah prihvatio Khabibov izazov.

"CBS, Showtime i MGM Grand, pripremite čekovnu knjižicu. Idite na stranicu Leonarda Ellerbea i pogledajte video u kojem me Khabib Nurmagomedov izaziva. Učinimo Vegas ponovno velikim", napisao je Floyd, ali zasad nitko ozbiljnije ne priča o organizaciji te borbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara