CORMIER VS MIOČIĆ

Cormier poslao poruku Miočiću prije revanša: "Nije bio pošten prema meni"

Cormier poslao poruku Miočiću prije revanša: "Nije bio pošten prema meni"
Foto: Getty Images / Guliver Images

DANIEL CORMIER i Stipe Miočić napokon su se oglasili povodom revanša za naslov UFC teškaškog prvaka koji će se održati 17. kolovoza u Anaheimu.

DC je došao do naslova nokautiravši Miočića prošle godine u srpnju, a američki Hrvat se od tada nije htio boriti protiv drugih boraca, nego je uporno zahtijevao revanš za pojas. Činilo se da će i dalje morati čekati jer je UFC pregovarao s Brockom Lesnarom oko borbe za naslov, ali kada je predsjednik kompanije Dana White objavio da Lesnar odlazi u MMA mirovinu, Miočić je ušao u cijelu priču.

"Nemam potrebu biti pristojan prema njemu"

Cormier je borbu komentirao kao gost u emisiji jednog od najpoznatijih svjetskih MMA novinara Ariela Helwanija. 

"To je morao biti samo i jedino on, zbog svega što je napravio prije naše borbe. Ne možete ignorirati sve sjajne stvari koje je postigao u ovoj diviziji. Osvojio je pojas na onakav način i onda ga tri puta obranio", rekao je Cormier pa krenuo kritizirati Miočićevo zahtijevanje revanša:

"Ne sviđa mi se njegov pristup. Mislim da se trebao boriti jer je toliko dobar borac da bi i u ovih godinu dana zadržao svoju poziciju. Nakon ovoga više ne osjećam potrebu biti pristojan prema njemu. Cijelo vrijeme sam mu davao pravo na revanš, ali bilo je tu drugih stvari. Imali smo takvih razgovora s organizacijom i sve se znalo. On je bio zadovoljan onim što smo dogovorili, kao i ja. Na kraju se ponašao kao da ja radim nešto nepošteno prema njemu nakon što sam pobijedio u našoj borbi."

"Stipe bi napravio isto što i ja"

Na kraju je poručio da Miočić nije bio pošten prema njemu.

"Mislim da on nije bio pošten prema meni. Nisam radio ništa njemu nažao, ponašao sam se onako kako smo se dogovorili da ćemo napraviti nakon borbe. Kad je borba bila ugovorena, bilo je vrlo jasno da postoji ideja prema kojoj će se pobjednik boriti protiv Brocka Lesnara. Vjerujem kako bi on napravio isto što i ja", rekao je Cormier.

S druge strane, Miočić je kratko i jasno preko društvenih mreža komentirao službenu objavu revanša:

"Spreman sam. Bio sam spreman. Vratit ću ono što je moje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m ready. I’ve been ready. I’m going to take back what’s mine.

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocic)

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara