ZLATNA LOPTA

"Cristiano Ronaldo je primadona"

"Cristiano Ronaldo je primadona"
Foto: Instagram

CRISTIANO RONALDO se očekivano nije pojavio na dodjeli Zlatne lopte u Parizu. Zasad nema ni javne čestitke osvajaču Lionelu Messiju.

Dok je Argentinac primao nagradu koju mu je uručio prošli osvajač Luka Modrić, Portugalac je boravio u Milanu, u svome automobilu, čekajući da ga prozovu na ceremoniji dodjele nagrade za najboljeg igrača Serie A.

Mnogi s podsmijehom uzimaju njegov nedolazak u Pariz poput Virgila Van Dijka, a stigla se javiti i Lara Barriales, španjolska glumica i voditeljica koja je prije pet godina radila na Juventusovoj televiziji.

Laura je u Italiji vrlo popularna pa ponekad komentira i nogometne teme. Ova, recimo, neće dobro sjesti Portugalcu koji ionako igra u nikad slabijoj formi.

"Uvijek sam govorila da sam sretna zbog njegovog dolaska u Juventus, ali nisam znala je li to najbolje za njega. Cristiano Ronaldo je primadona, a Juventus je više momčad. Ne može uvijek dobivati baš sve lopte kako bi zabijao golove", rekla je Laura pa je dodala:

"Više sam fan Dybale, on nema na čemu zavidjeti Ronaldu. Cristianova karijera je neosporna, ali i Dybala može napraviti sličnu karijeru. Ma i bolju, jer je dragulj, stvarno je dobar", rekla je Barriales.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcomeback Gigione!!! 🥇⚽️👏🏼💃🏻 #juventus #welcomebackgigi #LiveAhead

A post shared by Laura Barriales (@laurabarriales) on

Talijanski novinar Tancredi Palmeri detaljno je opisao Ronaldovu sinoćnju večer.

"Ronaldo je tijekom ceremonije sjedio u autu ispred dvorane, u koju je ušao samo kada mu je javljeno da je osvojio nagradu. Tada je praćen brojnim zaštitarima ušao u dvoranu, a njegovi tjelohranitelji za to vrijeme su lampama zasljepljivali kamere kako ga ne bi mogle snimati u trenutku ulaska."

Ronaldo je zatim uzeo nagradu, kratko se na njoj zahvalio i vratio se u Torino bez pojavljivanja pred kamerama, što su učinili svi ostali laureati. Talijani pišu da je ovo izveo kako bi izbjegao pitanja o Zlatnoj lopti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara