CRO COP

Cro Cop mjesec dana nakon moždanog udara odradio trosatni seminar u Italiji

Cro Cop mjesec dana nakon moždanog udara odradio trosatni seminar u Italiji
Foto: Instagram

LEGENDARNI hrvatski borac Mirko Filipović odradio je seminar u Italiji mjesec dana nakon moždanog udara koji je zadobio na treningu završivši tako profesionalnu karijeru.

Cro Cop ostaje u borilačkom svijetu, no više se ne smije boriti. Od sada će biti zadužen za razvoj Delije, Ishiija i Milinkovića koji su njegovi veliki prijatelji, a i treniraju u njegovoj dvorani u Zagrebu. Osim toga, nastavit će sa seminarima kako bi podučavao mlade borce.

"Sinoć sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je prošlo, iako smo radili puna tri sata. Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu uz naravno rad s Antom Delijom,Satoshi Ishiijem i Sašom Milinkovićem,koji treniraju u mojoj dvorani i kojima ću sada moći posvetiti vrijeme i pažnju koju svojim radom i ponašanjem zaslužuju.Ja se više definitivno neću boriti,a niti smijem i niti želim riskirati zdravlje i to sam definitivno prelomio. Iako se odlično osjećam još uvijek sam na terapiji lijekovima do 1. lipnja, a nakon toga moći ću se posvetiti i malo jačim treninzima za svoju dušu jer mi neopisivo fale i jer uživam u njima. Za sada radim više tonizirajuće treninge jer tijelo ne smijem još izlagati prevelikim naporima dok traje terapija, a niti smijem potpuno prestati s treninzima za vrijeme terapije jer bi to jako loše djelovalo na cijelo tijelo a na srce pogotovo, jer je moje tijelo naučilo na svakodnevne treninge i tjelesni napor, a koljena operirana kojima su potrebne vježbe i led poslije njih ili me inače bole da ne spominjem. Pozdrav", napisao je Cro Cop na Facebooku.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara