Čuvaj uši Evandere: Mike Tyson želi u ring s Holyfieldom

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

AMERIČKI mediji raspisali su se o povratku Mikea Tysona, umirovljenoga 43-godišnjeg boksača, u ring. Web-portal Ringsidereport.com tvrdi da se sprema za treći sraz s Evanderom Holyfieldom.

Tyson je preko posrednika demantirao obje informacije, no nitko ga nije shvatio ozbiljno. Povratak bi se, tvrdi više izvora, trebao dogoditi kasnije u 2010. godini, a poznati su čak i potencijalni suparnici ponajboljeg teškaša svih vremena. Riječ je o Tonyju Granu (15 pobjeda, 2 poraza), Jeanu-Marcu Mormecku (34-4), Vinnyju Maddaloneu (33-6) i Derricku Rosyju (25-2).

Spomenuti Ringsidereport tvrdi da bi to mogao biti također četiri godine stariji, ali još uvijek aktivni Evander Holyfield, koji je dvaput u devedesetima (1996. i 1997.) pobjeđivao velikog rivala, koji je tada već bio u silaznoj putanji karijere.

U prvoj od tih dviju borbi frustrirani je Tyson Holyfieldu odgrizao komad uha. Holyfielda sljedeći meč očekuje u svibnju. Tyson nije boksao od 11. lipnja 2005. godine, kada je tehničkim nokautom izgubio od Irca Kevina McBridea.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara