DA, NOGOMET SE IGRA ZBOG NJIH Pogledajte kako su navijači Borussije i Monaca zajedno proveli noć

DA, NOGOMET SE IGRA ZBOG NJIH Pogledajte kako su navijači Borussije i Monaca zajedno proveli noć

Foto: Twitter 

PODMETNUTE bombe pod autobus Borussije kod Westfalena i odgoda utakmice Lige prvaka s Monacom ujedinila je navijače u Dortmundu. Solidarnost koju su pokazali navijači Borussije prema gostima iz Kneževine osvojila je navijače cijeloga svijeta. Borussia je pokrenula akciju #bedforawayfans, kako bi pomogla navijačima Monaca da pronađu smještaj. Domaći navijači odmah su se uključili i putem Twittera ponudili svoje kontakte, stanove, krevete i sve što su imali na raspolaganju. Pojedini hoteli besplatno su ponudili smještaj navijačima s ulaznicom za utakmicu koja se igra danas od 18:45.

Odluka UEFA-e da organizira utakmicu unatoč bombaškom napadu i ozljedi koju je od krhotina stakla na autobusu doživio stoper Borussije Marc Bartra mnoge je zgrozila, jer smatraju da se domaćini teško mogu oporaviti od šoka nakon manje od 24 sata. UEFI je važniji njihov raspored i tv prava, komentirali su mnogobrojni navijači na društvenim mrežama neposredno nakon događaja. Pitali su se i što će biti s tisućama navijača Monaca koji su stigli u Dortmund.

No, kao i obično, navijači su se snašli. I ne samo to - dokazali su da je nogomet zbog njih ponekad više od sporta. "Nogomet nije samo sport, to je život", komentari su nakon akcije Borussije i njihovih navijača. Pogledajte kako su s protivničkim "drukerima" iz Monaca proveli noć u svojim kućama u Dortmundu. 

Trebate svakako vidjeti i gestu navijača Monaca na Westfalenu koja je oduševila svijet nakon strašnog događaja. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara