Dalić uoči večeri karijere otkrio za koga je glasao

Dalić uoči večeri karijere otkrio za koga je glasao

VEČERAS će FIFA izabrati najbolje od najboljih u svijetu nogometa, a Hrvatska u konkurenciji ima dva predstavnika. Zlatko Dalić nominiran je za najboljeg trenera godine, a Luka Modrić je favorit za najboljeg igrača na svijetu.

''Ovo je nešto predivno. Razmjenjujemo iskustva, družimo se, ali sad bez pritiska. Zaista mi je velika čast da sam u društvu Deschampsa i Zidanea, da sam među tri najbolja trenera na svijetu. Sjajna je to stvar za hrvatski nogomet da ima dva predstavnika u ovom društvu. Ovo je zahvala svim mojim igračima, nije ovo mala stvar, a naše srebro je dovelo do svega'', rekao je Dalić za HRT uoči dodjele pa otkrio tko je za njega najbolji na svijetu:

''Luka je to zaslužio ove godine. Messi je najbolji na svijetu, ali ovo je Lukina godina'', rekao je Dalić koji je otkrio da je glasao za Modrića za najboljeg igrača i za Deschampsa za najboljeg trenera.

Dalić se osvrnuo i na reprezentaciju.

''Krenuli smo loše u novu sezonu, ali to nas neće obeshrabriti. Znamo što je naš cilj, a to je EP. Reprezentacija nije posao od jednog dana, nego od nekoliko godina.''

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara