Dalmatinci na kladionici digli više od milijun kuna u sedam dana

Dalmatinci na kladionici digli više od milijun kuna u sedam dana

Foto: PR 

VESELO je ovih dana u Dalmaciji, čiji su stanovnici pokazali da se znaju kladiti. Dokaz tome su četiri nevjerojatna listića koja su uplaćena u Germania Sport kladionici, a na kojima su Splićanin, Šibenčanin i Solinjanin s ukupno uloženih 175 kuna odnijeli nevjerojatnih 1 milijun i 46 tisuća kuna, od kojih je 436 tisuća kuna Mega bonusa kojeg daje samo Germania Sport kladionica.

Prošlog utorka je svoj listić, o kojem smo već pisali, naplatio igrač iz Splita koji je odigrao čudesan listić na kojem je uplatio 5 kuna na igru koju ima samo Germania – zbroj golova u kolima određenih nogometnih liga, te ostvario dobitak od čak 370.500 kuna. Ovu 'zmiju' od listića pogledajte OVDJE.

Nešto manje je dobio igrač iz Šibenika, ali vjerujemo kako je i on presretan s osvojenih 266.685 kuna. O njegovom dobitku sigurno će se dugo pričati jer je on na uloženih 10 kuna odigrao samo četiri para, ali sa sjajnim tečajevima. Gađao je, i pogodio, prijelaze 1/2 na obje utakmice Lige prvaka odigrane u prošli utorak. I Napoli i Arsenal su vodili na poluvremenima, ali su Real i Bayern slavili na kraju utakmice, a tečajevi na obje te utakmice bili su po 27. Kada mu je to prošlo, ostalo je 'samo' da pogodi dva točna rezultata u engleskoj drugoj ligi.

Na utakmicama Bristol City – Norwich i Blackburn – Cardiff predviđao je konačni rezultat 1:1, a to se i dogodilo. Vjerujemo da je naš igrač posebno slavio Derricka Williamsa, 24-godišnjeg braniča Blackburna koji je jučer postigao svoj prvi gol u sezoni, i to u 90. minuti utakmice. Upravo je taj pogodak donio sjajan dobitak koji će se znati proslaviti u Šibeniku.

Ovaj tjedan je započeo s dva istovjetna listića koja su uplaćena u Solinu. Drugačiji je samo ulog, a igra je bila ista - 16 košarkaških parova i jedan tenis. Ukupni dobitak na dva dobitna listića je iznosio vrtoglavih 506.957 kuna, a kada se odbije porez na dobitak, sretni igrač je ludu sreću i znanje nagradio sa 409.596 kune.

Od toga je Germania Mega bonus iznosio nevjerojatnih 190.108,89 kuna, odnosno na svakom listiću je bonus bio čak 60 posto! Sretni igrač je kombinirao košarkaške utakmice iz raznih liga – španjolske, talijanske, kineske, češke, grčke, njemačke lige, VTB lige, domaće A-1 lige te regionalne ABA lige i sve je prošlo, a šlag na tortu je bio jedan teniski meč. (SLIKA 1)  

"Čestitamo našim sretnim dobitnicima koji su, uz neizbježnu dozu sreće, pokazali i znanje prilikom ispunjavanja dobitnih listića. Dobro su odigrali posebne igre, koje ima samo Germania Sport kladionica, koje su podigle tečajeve na njihovim listićima pa su dobitci bili puno veći nego što bi bili da su se kladili samo na ishode utakmica. Svakako želim naglasiti i da je Germania Sport na ime bonusa, kojeg možete osvojiti samo u našoj kladionici, isplatila ukupno 436 tisuća kuna na ova četiri listića", izjavio je Davorin Drmečić, menadžer poslovnih procesa u Germania Sport kladionici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?