NAVIJAČI

Detalji divljanja Delija: Policajac pucanjem spasio narkomana da ga ne ubiju

Detalji divljanja Delija: Policajac pucanjem spasio narkomana da ga ne ubiju
Video: Telegraf

IŽIVLJAVANJE brojnih navijača Crvene zvezde nad štićenikom klinike za ovisnosti u Bernu spriječio je dolazak policajca na motoru koji ih je tek pucnjevima u zrak uspio odmaknuti od žrtve njihovog divljačkog napada.

Delije su pred prvu utakmicu play-offa Lige prvaka, koju je njihov klub igrao kod Young Boysa izazvali su nerede u švicarskom gradu. 

Švicarski mediji pišu, a srpski prenose detalje o njihovom napadu.

Nakon što su u povorci krenuli prema stadionu, navijači Zvezde prolazili su pored ustanove za liječenje narkomana. S prozora klinike par pacijenata provociralo je srpske navijače uzvikivanjem parola o Kosovu, na što su zvezdaši prvo uzvratili skandiranjem "Kosovo je srce Srbije", a zatim su letvama tukli i cipelarili jednog štićenika.

Na ulici ispred klinike njih desetak brutalno je mlatilo čovjeka koji je bespomoćno ležao na podu. S obzirom na to da brojni napadači nisu pokazivali namjeru da prestanu divljački tući žrtvu, Švicarci pišu da je hrabri policajac koji je sam uletio među razularenu rulju i pucanjem prekinuo njeno iživljavanje, najvjerojatnije spasio život napadnutom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara