TRANSFERI

Detalji povratka u Barcelonu: Neymar se odriče 65 milijuna eura

Detalji povratka u Barcelonu: Neymar se odriče 65 milijuna eura
Foto: EPA

KATALONSKI mediji na naslovnicama današnjih tiskanih izdanja pišu da je došlo do velikog napretka u pregovorima Neymara i Barcelone oko povratka brazilske zvijezde u klub iz kojeg je prije dva ljeta otišao u PSG, uz rekordnu odštetu od 222 milijuna eura. Posljednjih sati otkrivaju detalje Neymarovog povratka u Barcelonu.

Sport piše da o tome koliko se Neymar očajnički želi vratiti u Barcelonu svjedoči niz njegovih poteza: Nasseru Al-Khelaifiju, predsjedniku PSG-a, rekao je da ne namjerava više igrati za taj klub. Nadalje, Barceloninu ponudu prihvatio je verbalno i "nimalo ne oklijevajući, bez da je uopće razmislio".

Nakon što je iz Barcelone otišao u PSG, Neymar je tužio Barcu tražeći 26 milijuna eura bonusa za produljenje ugovora, kojeg je potpisao neposredno prije transfera u Pariz. Sada je Neymar, kako bi se vratio na Camp Nou, pristao na povlačenje tužbe.

O Neymarovoj spremnost da se vrati u Barcelonu najviše govori to što pristaje na drastično smanjenu plaću. I to s aktualnih 37 milijuna eura godišnje u PSG-u na 24 milijuna eura godišnje u Barceloni. 

S obzirom na to da će Neymar s Barcelonom potpisati ugovor na pet godina, jasno je da će povratkom izgubiti ukupno 65 milijuna eura. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara