Diego Maradona dovodi Usaina Bolta u meksičkog drugoligaša?

Diego Maradona dovodi Usaina Bolta u meksičkog drugoligaša?
Foto: EPA-EFE

JEDAN od najvećih atletičara u povijesti, Usain Bolt, odlučan je da postane profesionalni nogometaš unatoč nekoliko neuspješnih pokušaja.

Posljednji put okušao se u Australiji, u tamošnjem prvoligašu Central Coast Marinersa. Štoviše, Bolt je igrao odlično, u jednoj prijateljskoj utakmici postigao je dva gola, ali je na kraju odbio ugovor Australaca. Razlog? Marinersi nisu mogli pokriti financijske želje Jamajčanina.

Stoga je zanimljivo što Bolta navodno želi meksički Dorados, drugoligaš koji trenira Diego Maradona. Kada ih je preuzeo, Dorados se borio za ostanak u drugoj ligi, a sada igra play-off za ulazak u prvu ligu.

Prema pisanju engleskog Mirrora, Maradona je ostao impresioniran Boltovim nogometnim umijećem tijekom dvoboja u dobrotvorne svrhe u Švicarskoj ranije ove godine. Englezi navode da Maradona već kontaktira sponzore koji bi pokrili plaću Jamajčanina. Uvjet za njegov dolazak navodno je ulazak u prvu ligu. Argentinac smatra da bi u tom slučaju Bolt itekako mogao pomoći napadu Doradosa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara