Dinamo odustao od Međugorja uz emotivnu poruku: "Nigdje se Dinamo ne voli kao u Hercegovini"

Dinamo odustao od Međugorja uz emotivnu poruku: "Nigdje se Dinamo ne voli kao u Hercegovini"

Foto: Hina
 
AKTUALNI hrvatski nogometni prvak i druga momčad na ljestvici HNL-a nakon jesenskog dijela sezone Dinamo objavio je kako zbog loših vremenskih uvjeta prvi dio priprema za proljetni nastavak neće odraditi u Međugorju već u Rovinju.

"Tu smo odluku donijeli teška srca jer smo htjeli ponovno doživjeti neopisivu atmosferu i sinergiju s našim vjernim navijačima u kraju gdje je odnos prema plavoj boji zaista poseban. Ne kaže se slučajno da se Dinamo nigdje ne voli na način kao što se voli u Hercegovini. Isto tako, u Međugorju smo željeli uhvatiti pozitivnu energiju, naboj, motivaciju i nadahnuće svojstveno za to podneblje. Silno smo se veselili 'Plavoj noći' u organizaciji naših vjernih navijača iz Udruge 'Dinamo u srcu – Brotnjo' te prijateljskoj utakmici sa Zrinjskim iz Mostara, ali na vremenske neprilike jednostavno nismo mogli utjecati. Sigurni smo da ćemo pronaći način da nadoknadimo propušteno i da to posebno mjesto posjetimo skorom prilikom jer Međugorje i boravak u Hercegovini za Dinamo su uvijek bili puno više od 'mjesta za pripreme'", objavio je Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će tako prvi dio priprema obaviti od 11. do 19. siječnja u Rovinju.

Proljetni nastavak hrvatskog prvenstva predviđen je za 17. veljače, a nakon prvih 20 kola Dinamo ima šest bodova manje od vodeće Rijeke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara