Dinamo stiže na proslavu rođendana Medveščaka: "Čast nam je ugostiti ruske zvijezde"

Foto: Damir Krajac/Cropix

JEDAN od najvećih ruskih klubova, Dinamo iz Moskve uveličat će sutra proslavu Medveščakova 50. rođendana. U subotu u 15 sati u Ledenoj dvorani odigrat će se prijateljska utakmica koja će biti poklon svim vjernim navijačima Medvjeda. Sve ulaznice su već rasprodane.

Najpoznatiji igrač od najboljih momčadi KHL lige je Vjačeslav Kozlov, čovjek s dugogodišnjom karijerom u NHL-u, a dres Dinama nosio je i Ovečkin. Dinamo je momčad koja ima proračun težak gotovo 50 milijuna eura što dovoljno govori.

"Čast nam je da ćemo na obljetnicu ugostiti Dinamo. Zadovoljan sam što će navijači gledati odličnu utakmicu i zvijezde ruskog hokeja", rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Gojanović ne krije da Medveščak želi igrati KHL ligu koja najavljuje širenje.

"S vodstvo KHL-a ćemo razgovarati o mogućnosti da se Medveščak uključi, a nakon tih razgovora ćemo znati hoće li to biti sljedeće ili za dvije sezone. Imamo želju igrati KHL, organizacijski smo spremni, ali ćemo morati imati kvalitetniji kadar", rekao je Gojanović.

Treneru Medveščaka Martyju Raymondu jasno je da će njegovi igrači imati težak posao, ali se raduje utakmicu.

"Radujem se dolasku Dinama i morat ćemo dati sve od sebe da budemo na njihovoj razini. Bit će to zabavna utakmica, kao All Star", rekao je Raymond.

Kapetan Alan Letang želi da se igrači "zabavljaju i uživaju u utakmicu", dok Frank Banham koji je prije osam godina igrao za Dinamo kaže da je to "bilo odlično iskustvo".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara