ATALANTA - DINAMO

Dinamo upozorava: Ne kupujte karte za Atalantu na crno, nećete moći na stadion

Dinamo upozorava: Ne kupujte karte za Atalantu na crno, nećete moći na stadion
Foto: Getty Images/Guliver Image

DINAMO u utorak u 21 sat gostuje u Milanu kod Atalante u 5. kolu skupine C Lige prvaka.

Hrvatski prvak je u utorak rano poslijepodne objavio da je rasprodao svih 4000 ulaznica za svoje navijače, ali ubrzo su na crnom tržištu i online servisima osvanule karte u preprodaji povodom čega je klub izdao priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

"GNK Dinamo dobio je informacije i saznanja o određenom broju ulaznica za utakmicu Lige prvaka Atalanta BC - GNK Dinamo koje se nalaze u neovlaštenoj preprodaji na crnom tržištu i na online servisima koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo.

Prema uputama talijanskih vlasti upozoravamo sve navijače koji su kupili ili koji će kupiti takve ulaznice da neće moći ući na stadion San Siro u Milanu zbog personalizacije svake ulaznice i osobnih podataka koji moraju biti istovjetni na ulaznici i na osobnom dokumentu s kojim navijači ulaze na stadion.

Policija je obaviještena o saznanjima o preprodaji određenog broja ulaznica, što je u načelu kažnjivo prema Prekršajnom zakonu.

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači koji su putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupili ulaznice to čine na vlastitu odgovornost."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara