SLOVENSKA LIGA

Dinamovac na posudbi napao suca: "Mamu ti je*em, jesi vidio? Sramite se!"

Dinamovac na posudbi napao suca: "Mamu ti je*em, jesi vidio? Sramite se!"
Screenshot: Twitter

LUKA MENALO dobio je jučer drugi žuti karton u 90. minuti utakmice koju je njegova Olimpija igrala protiv Rudara u osmini finala slovenskog Kupa, a prilikom izlaska s terena potpuno je izgubio živce. Mikrofon je, nažalost, sve lijepo snimio pa se Menalo morao ispričati

Rudar je u Stožicama pobijedio s 1:0, a junak je bio Trifković koji je prolazak svojoj momčadi donio fenomenalnim golom u 79. minuti. U samoj završnici utakmice porasle su tenzije, a u jednom trenutku došlo je do naguravanja nakon kojeg su isključeni Boakye i Menalo kod domaćih.

Dinamovac je bio ljut kada je napuštao teren, a mikrofon je dokumentirao njegov bijes.

"Jesi ti vidio što je bilo, mamu ti je*em, jesi vidio što je bilo", vikao je prema pomoćnom sucu izlazeći s terena, a onda je dodao:

"Sramite se vi i vaša liga."

Bijes se kod Menala nije dugo zadržao pa se već drugi dan ispričao zbog svog ponašanja. 

"Želio bih se obratiti svima onima koji igraju sa mnom, koji žive za Olimpiju, svim navijačima i svima koji prate slovenski nogomet. Želio bih se javno ispričati za svoje riječi koje sam izgovorio u trenutku isključenja. Znate, u afektu čovjek mnogo toga kaže. Kada ste na terenu, srce vam udara 200 puta u minuti i događaju se takve stvari, pogotovo kada gubite. Shvaćam da sam izgovorio riječi koje su bile potpuno neprimjerene. Rekao sam ono što nisam smio, ja sam profesionalac i stvarno to ne smijem dopustiti. Zato zaista želim još jednom iskreno se ispričati svima i istovremeno zamoliti da me pokušaju razumjeti", rekao je Menalo.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara