DIZALO MU UNIŠTILO KARIJERU UFC-ov borac tuži hotel zbog bizarne nesreće

DIZALO MU UNIŠTILO KARIJERU UFC-ov borac tuži hotel zbog bizarne nesreće

Foto: Screenshot

CB DOLLAWAY, UFC-ov veteran, trebao se 2016. godine boriti u Clevelandu s Francimarom Barrosom, ali zbog bizarne nesreće morao je otkazati borbu.

Naime, zbog kvara na dizalu u hotelu u Clevelandu Dollaway je ozlijedio leđa, a liječnici su mu nakon pregleda zabranili da se bori. Dollaway se mjesecima mučio s bolovima u leđima, a ozljeda se pokazala trajnom.
 
Unatoč bolnoj ozljedi vratio se u srpnju 2017., pobijedio je Edena Hermana, a sada je pred njim dvoboj s Hectorom Lombardom.
 
Borac je za MMAFighting otkrio kako i dalje osjeća posljedice od nezgode u dizalu.
 
"To je trajna šteta, ne može se više ništa popraviti. Možda bih mogao probati s operacijom, ali liječnici su mi rekli kako to baš i nije najpametnije, ovo je jako loša situacija", rekao je Dollaway.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasaUFC-ov borac tužio je hotel, a taj proces je još uvijek u tijeku i ne može govoriti o detaljima nesreće.
 
Tijekom oporavka od ozljede izgubio je sedam kilograma mišića pa se privremeno mora vratiti u srednju kategoriju.
 
"Sve ovisi o tome hoću li ponovno dobiti na masi, ali vjerujem da hoću. Trebat će mi vremena, ali nije lako u kratko vrijeme dobiti sedam ili osam kilograma mišića. Kada sam prvi put prešao u polutešku kategoriju, osjećao sam se jako i snažno, osjećao sam se dobro. Prošli put mi nije bilo dobro, nisam bio svoj tako da sam odlučio da je bolje privremeno se vratiti u srednju kategoriju", zaključio je Dollaway.
 
Njegov sljedeći protivnik, Lombard, ne zna za pobjedu od 2014. godine, izgubio je u pet uzastopnih mečeva.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara