TENIS

"Đoković je patetičan. Pobijedi ranjenog starca pa slavi kao da je ubio zmaja"

"Đoković je patetičan. Pobijedi ranjenog starca pa slavi kao da je ubio zmaja"
Foto: Gulliver / Getty Images

NAVIJAČI Rogera Federera ogorčeni su načinom na koji je Novak Đoković slavio uvjerljivu pobjedu (7:6, 6:4, 6:3) u polufinalu Australian Opena nad njihovim miljenikom.

Đokovića inače mnogi kritiziraju zbog patetike i dramatike kojima je sklon, što tumače kao dokaz da je fejker i da se, narodski rečeno, preserava.

Tvit koji je sada pokrenuo lavinu napada na Đokovića bio je ovaj:

"Đokovićeva pobjednička proslava bila je toliko umjetna i pretjerana da nemam riječi za to opisati, žao mi je" napisao je izvjesni Brian uz emotikon koji povraća.

Uskoro je vidio što je napravio s ovim, ali je ostao pri svojim riječima:

"Prihvaćam oluju govana koja je uslijedila nakon mog tvita. Rekao sam ono što je trebalo reći!"

Brojni su se složili s njim, pa tako jedan od Đokovićevih kritičara dodaje, referirajući se na to da je srpski šampion pretjerano slavio pobjedu nad švicarskim iako je znao da mu je šest godina stariji suparnik ozlijeđen:

"Njegov nedostatak poštovanja prema samom sebi... Izjavio je poslije meča da je Federer bio sputan zbog ozljede i da nije bio u najboljem izdanju, pa ipak, slavio je kao da je ubio zmaja."

"Mrzim tu njegovu proslavu, uostalom, kao i Roger", dodao je još jedan Đokovićev kritičar i kao dokaz ponudio lice poraženog u polufinalu dok je gledao razularenu proslavu suparnika.

One kojima Đoković nije baš mio ovo podsjeća na njegovo ponašanje nakon pobjede protiv još jednog Švicarca:

"Od njega mi je stvarno fizički loše. Isto je napravio i Stanu Wawrinki one godine kada je čovjek u suzama napustio teren. Nema poštovanja i gotovo."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara