Đoković: Napokon sam iscrtao srce na zemlji Pariza, ovo je najljepši trenutak u mom životu

Đoković: Napokon sam iscrtao srce na zemlji Pariza, ovo je najljepši trenutak u mom životu

Foto: Hina

NOVAK ĐOKOVIĆ u Parizu je ispisao tenisku povijest. U svom četvrtom finalu na zemlji Roland Garrosa pobijedio je Andyja Murraya i osvojio je svoj 12. Grand Slam, prestigavši tako legendarne Bjorna Borga i Roda Lavera. Također, srpski tenisač kompletirao je tako sve naslove na Grand Slam turnirima, jer mu je do sada jedino Pariz nedostajao.
 
 
"Ovo je vjerojatno najveći trenutak u mojoj karijeri. Lijepo je vidjeti sunce nakon deset dana kiše, ali i zadovoljstvo je vidjeti svu ovu publiku u finalu. Nadam se da su svi uživali", rekao je Đoković nakon meča, pa je dodao:
 
''Za mene je najvažnije da sam napokon osjetio nešto što nikad nisam ovdje u Parizu. Presretan sam što sam iscrtao srce na zemlji Roland Garrosa i što sam napokon došao do titule. Ovo je najljepši trenutak u mom životu.''
 
Također, ovom pobjedom Đoković je ušao u povijest tenisa jer je ostvario najveći niz pobjeda na Grand Slamovima, pošto mu je ovo 28. uzastopni. 
 
"Hvala mom timu, obitelji, svim mojim ljubavima. Hvala vam što me svakodnevno trpite. Mogao bih o tome pričati cijeli dan, ali znate što mislim'', rekao je Đoković, a onda je čestitao i Škotu:
''Andy, čestitam ti, bio je ovo težak meč i hvala ti na lijepi riječima. Zadovoljstvo je igrati s tobom, dijeliti trenutke na terenu. Jedan je danas morao izgubiti, ali sam siguran da ćemo te svi u budućnosti gledati s velikim trofejima.''
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara