Đoković o najtežem trenutku u karijeri: Sjedio sam na podu i samo plakao

Đoković o najtežem trenutku u karijeri: Sjedio sam na podu i samo plakao

DANAS Novak Đoković izgleda nepobjedivo. Baš kao u najboljim danima svoje karijere. Drugi je igrač svijeta, no kako igra, samo je pitanje trenutka kad će vratiti broj 1.

No prije samo godinu dana stvari su po Đokovića izgledale potpuno drugačije. Tijekom 2017. i početkom ove godine, Nole je dotaknuo samo dno i nemali broj je bio onih koji su smatrali da je jedna izuzetna karijera došla svome kraju.

O najtežim trenucima karijere Novak Đoković govorio je tijekom gostovanja kod Lewisa Howesa.

"Tada sam psihički dotaknuo najnižu moguću točku u svom životu. Plakao sam i pitao sam se je li ovo vrijedno svega. Pitao sam se trebam li uopće nastaviti. Sjećam se da sam sjedio na podu i svi su mi govorili da se smirim, da dišem duboko, da uzmem vremena koliko god mi treba. A onda je uslijedilo pitanje: 'Zatim se osvrni za sobom. Zašto si se počeo baviti tenisom, voliš li ga?'", rekao je Nole i dodao:

'''Želiš li zaista držati i dalje reket u ruci?', upitali su me, a ja sam odgovorio da želim. Bilo je to na centru nekog Grand Slam turnira ili na običnom javnom teniskom terenu. Onda su mi svi odgovorili: 'Pa, onda je to to, to je pravac kojim i trebaš ići.'"


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara