Dobre vijesti za Janicu: Super G za odgođen za utorak

VREMENSKI uvjeti u Sestriereu ponovo nisu dopustili skijašicama da izađu na stazu. Kako Index doznaje od Ozrena Muellera, otkazan je i super-G te se sigurno neće voziti tijekom današnjeg dana. Iako je Janica već jučer otkazala super-G, postoji mogućnost da se pojavi na startu u novom terminu utrke.

"Janica se danas dosta bolje osjeća, konačno ima vremena za odmor. Ovih dana se dosta psihički i fizički mučila, no stvari vrlo brzo idu na bolje. Super-g otkazali su zbog nemogućeg vremena i danas se neće održati." - kazao nam je Mueller.

"Postoji mogućnost da Janica ipak odvozi tu utrku, no za kalkulacije je prerano. Vidjet ćemo za koje će se vrijeme utrka zakazati, a puno toga ovisi i o Janici. Mora voditi i računa o tehničkim disciplinama, trebat će joj dosta snage." - dodao je Mueller.


Staza u Sestriereu

Organizatori Igara opet su na mukama. Zbog nepovoljnih uvjeta na stazi u San Sicariu, gustog snijega koji pada od jutra i magle, otkazali su i današnji superveleslalom za skijašice.

Novi termin superveleslaloma bit će poznat popodne, a najvjerovatnije će se voziti u utorak, ako to dopuste vremenski uvjeti.

Otkazivanje superveleslaloma dobra je vijest za Janicu Kostelić, koja danas sigurno ne bi nastupila, ali sada postoji velika šansa da se do utorka oporavi i krene u obranu srebra iz Salt Lake Citya.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara