Dokić: Osvetit ću se ustašama, uništili su najbolju Srpkinju u povijesti tenisa

DAMIR DOKIĆ, otac tenisačice Jelene Dokić, koja se trenutno nalazi u Zagrebu, gdje trenira s Bornom Bikić, i živi s njegovim bratom Tinom, prijeti braći Bikić govoreći kako će ih pronaći, te kada ih pronađe “samo on zna što će učiniti”.

“Najveće zlo dogodilo se kada je upoznala te ustaše. To je najveća ironija, jer je Jelena bila veći Srbin od mene, davala je podršku Šešelju, a sada živi s njima u Zagrebu. Hrvati su fašisti koji su protjerali više od 350.000 Srba, kojima su oteli svu imovinu. Oni ne vole Jelenu, ali im je potrebna kao vrhunski sportaš, koji za tamošnje prilike ima dosta novca. Žele ju opelješiti, a onda otjerati.” - izjavio je Damir Dokić za srpski Kurir, dodajući kako se ne plaši ustaša te da će se boriti za svoje dijete.

“U nekim situacijama kosim se sa pravoslavnim načelima, jer sam osvetoljubiv. Ovu bol im nikada neću zaboraviti. Moja kćerka je izgubljena za tenis, to je bio i cilj Hrvata. Uništili su najbolju Srpkinju u povijesti tenisa. Koristim ovu priliku da joj kažem neka bježi od njih i da joj javno poručim: Jelena ti znaš jako dobro da sam ja ustašama sve naplatio. Kćerko, mi Dokići smo se oduvijek borili protiv ustaša, a ti sad živiš s njima. Kada Hrvati za ovo budu čuli, ne znam kako ćeš ostati tamo!” - zaključio je Dokić.

Damir Dokić u intervjuu za Kurir je spomenuo i kako je Jelenin brat, 13-Sava veliki nacionalist, te da mu je soba puna slika srpskih junaka - Draže, Karadžića i Mladića.

Jelena Dokić, nekada četvrta tenisačica svijeta, u Zagrebu je operirala krajnike, a trenutno pod palicom Borne Bikića trenira na teniskim terenima Centra Ravnice. Njen povratak na terene očekuje se za dva mjeseca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara