Dopingirana zvijezda i šef UFC-a vrijeđali novinarku: "Nauči raditi svoj posao"

Dopingirana zvijezda i šef UFC-a vrijeđali novinarku: "Nauči raditi svoj posao"
Screenshot: Youtube

ODRŽANA je konferencija za novinare uoči UFC 232 eventa, a jedno od pitanja koje je izludilo Jona Jonesa i Danu Whitea došlo je od švedske novinarke Izabelle Kostic.

> White preselio UFC priredbu zbog dopingirane zvijezde: "Vjerujem da je nevin"

U drugom dijelu presice mikrofon je došao do članice švedskog medija koja je svoje pitanje započela s vrlo zanimljivim uvodom.

“Kako je došlo do toga da je ovo već treći put da se pomiče fokus s boraca i borbi te da se govori o onome što bi imao u svom tijelu, nebitno govorimo li o piktogramu ili pikogramu. Zašto si uopće ikad bio pozitivan?”, glasilo je pomalo nespretno postavljeno njeno pitanje, na koje je Jonesov odgovor bio: “Iduće pitanje molim!”

Kostic se nije dala smesti i odmah se okrenula na pitanje upućeno prvom čovjeku UFC-a.

“Zašto nakon svega ovog tipa i dalje gledamo tu umjesto da je dobio dvije godine suspenzije, kao Frank Mir ili Tom Lawlor?”, nije se dala omesti.

Jones je izgubio živce u tom trenutku i krenuo sa svojim napadom na Šveđanku.

“Neka joj netko oduzme mikrofon, trebamo bolja pitanja, trebamo bolje novinarstvo. Pušiona si!”, rekao je Jones, dok je pokazivao prst prema dolje, a White je govorio kako mu pitanje nije u potpunosti jasno što je ona uopće pitala.

Nakon toga se okrenula još nekim pitanjima Alexanderu Gustafssonu i Cris Cyborg, nakon čega je Jonesu moglo laknuti, budući da se nije vratila na njega.

Nije ovo bila jedina situacija gdje je UFC izašao u susret Jonesu, a Izabella Kostic postavila je potpuno legitimno i relevantno pitanje, da bi sve završilo na njenom ismijavanju uz podršku Dane Whitea.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara