"Dosta je plakanja, srpski nogomet neće stati zbog jednog poraza!"

Tekst: P.V.
Foto: AFP

NA STADIONU Rand u Johannesburgu na kojem trenira srpska reprezentacija jutros se mogla čuti muha u letu. Orlovi su trening odradili gotovo u potpunoj tišini nakon što je "visoki let" prvenstvenog "dark horsea" prekinula Gana.

> SVE O SP-u NA INDEXOVOJ TEMI

S penalom ili bez njega, Srbima je jasno da su odigrali katastrofalnu utakmicu. To je, kako javlja Sportal.rs, ostavilo vidnog traga na raspoloženje Orlova. Na treninzima Antićeve reprezentacije inače je vrlo veselo, ali jutros nitko nije bio spreman za šalu. Cijela momčad razgibavala se u tišini.

"Momci, glavu gore. Čekaju nas još dvije utakmice, onda ćemo vidjeti. Jel' ima pitanja? Nema? Ajde na trčanje!", rekao je Radomir Antić u kratkom govoru nakon što je igrače okupio na centru. Antić, koji se nakon uvodnog poraza pozvao na faktor sreće, sve adute mora pokazati protiv Njemačke.

Dosta je bilo plakanja!

Poraz od Elfa značio bi i kraj srpske odiseje u Južnoj Africi. Tomislav Karadžić, predsjednik Fudbalskog saveza Srbije, tvrdi da nitko nije izgubio nadu. Na treningu je, naime, bila cijela delegacija koja je iz Beograda stigla u JAR.

"Jasno se vidi kako nam je stalo da provedemo što više vremena s ekipom, kako u kampu, tako i uz teren. Želja je da se vrati atmosfera koja je bila pred duel s Ganom. Poraz je svima teško pao, pojedini igrači su nakon utakmice plakali i sigurno je da u kampu vlada neraspoloženje", priznao je Karadžić.

"Planirali smo dobiti Ganu, ali sad vidimo da bi i remi bio zadovoljavajuć. Izabrali smo teži put, ali imamo još dvije utakmice do kraja. Šanse postoje, ali moramo dobro igrati na utakmici protiv Njemačke i Australije. Bez obzira na to kako će se sve ovo završiti, srpski nogomet neće stati", kaže Karadžić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara