NBA

"Dosta mi je Hezonje za cijeli život": Letač u prazno razbjesnio navijače

"Dosta mi je Hezonje za cijeli život": Letač u prazno razbjesnio navijače

MARIO HEZONJA je u porazu Portlanda od Miamija 111:122 postigao 10 koševa uz dobar šut (4/6) te imao po dvije ukradene lopte i blokade, ali to mu ne pomaže kod navijača Blazersa koji ga i dalje krive za očajnu igru, prije svega u obrani.

To se najbolje ogleda u njegovoj reakciji prilikom duela s Bamom Adebayom. Doslovno "teški centar" (116 kilograma) Heata poslao je Hezonju u prazno jeftinom, lako čitljivom fintom.

Umjesto da je ostao na igraču kojem bi morao biti superioran barem vještinom i okretnošću, Hezonja je dopustio da ga ovako lako nasamari, pri čemu je izazvao smijeh letom u prazno, nakon čega je Adebayo lako poentirao.

To što mu je ostavio otvoren put prema košu, NBA fanove i navijače Blazersa natjeralo je da pišu "Hezonja je tako loš" te da po tko zna koji put istaknu kako im je on primjer igrača za kojeg su mislili da će biti NBA velikan, ali je postao upravo suprotno od toga.

"Hezonja je propao... Ne zna se izboriti za šut", govore drugi.

"Svaki dobar potez koji napravi Hezonja pokvari s tri očajna. U pravoj momčadi on ne bi bio u rotaciji. To što kod Blazersa ipak jest, pokazuje kako je to tanka momčad."

"Dosta mi je Hezonje za cijeli život. On doslovno igračima koje treba čuvati ostavlja otvoren put prema košu. Eto s kim Lillard mora igrati."

Par gledatelja uvjereno je da Goran Dragić svoju utakmicu sezone može zahvaliti i tome što ga je čuvao Hezonja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara