Koronavirus

Doznajemo: Dvojica dinamovaca u kućnoj karanteni, nemaju simptome koronavirusa

Doznajemo: Dvojica dinamovaca u kućnoj karanteni, nemaju simptome koronavirusa
Foto: Pixsell

IZET HAJROVIĆ i Mario Gavranović danas su završili u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu. 

Hajrovićeva supruga Leyla bila je na modnoj reviji u Italiji, zemlji s najviše zaraženih od smrtonosnog virusa. Iz Milana se vratila jučer. Gavranović je u Klinici završio jer se posljednjih dana družio s Hajrovićem. Budući da dvojica Dinamovih nogometaša ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, pušteni su kući. 

"Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom", objavio je Dinamo nakon našeg upita.

Podsjetimo, nogometne utakmice u Italiji su proteklog vikenda odgođene zbog širenja zaraze, a prvenstvo će vjerojatno biti nastavljeno bez gledatelja. U Hrvatskoj se danas pojavio prvi slučaj koronavirusa i još nema najava o mogućem odgađanju utakmica koje su na rasporedu za vikend. Dinamo u subotu igra protiv Rijeke, a zatim u srijedu gostuje u Splitu kod najvećeg rivala Hajduka.

Kako se zaštititi od koronavirusa:
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara