DRAMA, KAOS, HAPPY END Nijemci poput komandosa osvojili London, pa zajedno pjevali s Englezima

DRAMA, KAOS, HAPPY END Nijemci poput komandosa osvojili London, pa zajedno pjevali s Englezima

Screenshot: Youtube

KOLN se sinoć nakon 20 godina vratio u Europu. I to u Londonu. Bilo je jasno da to ne sluti na dobro.

I izgledalo je grozno, početak utakmice prvog kola skupine H Europa Lige između Arsenala i Kolna (3:1) kasnio je sat vremena zbog kaosa kojeg su izazvali navijači gostiju.

Pred Emirates je došlo njih čak 20 tisuća, iako ih je čak sedam puta manje trebalo imati ulaznice za utakmicu. Ali najveći dio Nijemaca koji su nahrupili na Emirates imao je ulaznice.

Otkriveno je i kako su do njih došli. Navijači Kolna studiozno su se pripremili za upad na stadion. Ranije su se učlanili u Arsenal, a zatim su kupili ulaznice za tribine na kojima su domaći navijači i, konačno, obukli se u dresove Arsenala!

Naravno, malobrojni redari i policajci nisu mogli zadržati takvu masu ratobornih navijača koji su pregazili zaštitne kordone na ulazu i probili se na stadion. Nijemci su zauzeli sve tribine Emiratesa, raširili se po cijelom stadionu, a Arsenalova kazališna publika prestravljeno je gledala kako razularene horde tamo tuku zaštitare, pišaju po tribinama i rade atmosferu kao da se igra u Njemačkoj:

Iako se činilo da se spremaju veliki neredi, a ogromna masa njemačkih navijača se potpuno otela kontroli te zavladala cijelim stadionom u Londonu, ipak je na kraju završilo bez sukoba domaćih i gostujućih navijača. Umjesto šakama i nogama, na tribinama su se borili pjesmama:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara