Drpići top tema u Rumunjskoj: "Dinamo Bukurešt želi braniča otpuštenog zbog seksa na stadionu"

Drpići top tema u Rumunjskoj: "Dinamo Bukurešt želi braniča otpuštenog zbog seksa na stadionu"

Tekst: Z.A.
Screenshot: click.ro, prosport.ro

HRVATSKA trash verzija Beckhamovih preselila se u sasvim prikladno okružje, ali samo na novinskim i "portalskim" stupcima.

Dinamo Drpić

Bivšeg igrača zagrebačkog Dinama želi bukureštanski imenjak. Rumunjski mediji, podjednako sportski i oni selebriti usmjerenja, bacili su se na ovu vruću robu zbog poznatih Drpićevih ispada (pokazivanje guzice pripadnicima Torcide) i njegove supruge, starlete Nives, čije su atribute podastrli čitateljima.

Naslovi u njihovim medijima govore kako željno očekuju uspješno rješenje ovog prelaska: "Transfer XXX" stoji u Prosportu, dok Click u naslovu teksta punog golišavih fotografija Drpićevih o Dininoj supruzi govori kao "nimfomanki Nives Celzijus".

Rumunji pokazali adute Drpićevih: Dininu guzicu i Nivesine grudi

Međutim, dok su njegova stražnjica i njezina "prednjica" nepobitne činjenice, Rumunji su (poput njemačkih kolega kada su Drpićevi ostvarili transfer u Karlsruhe) čitateljima prodali priču koja nema veze s istinom: da je Dino otjeran iz Dinama zbog famoznog seksa sa suprugom na centru maksimirskog travnjaka.

Teško je utvrditi jesu li Nives i Dino isprobavali drenažu terena, ali poznato je da Dino nije potjeran iz kluba zbog bluda. Ovu priču je po dolasku u Njemačku lansirala promućurna Nives znajući da će to bolje proći od "gole istine" o poreznom ili kamatarskom dugu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drpić je šokirao svijet seksom nasred terena uz bocu crnog vina"

Pustimo te sitnice, činjenica je da obrana bukureštanskog Dinama pušta na sve strane u pripremnim utakmicama u Antalyji i "vijest dana je da crveno-bijeli pokušavaju dovesti hrvatskog celebrityja Dinu Drpića, poznatog po tome što se s djevojkom seksao na stadionu", piše rumunjski portal Prosport.

Potraga za novim napadačem krenula je nakon zbog serije grešaka braniča Motija, a u konkurenciji za pojačanje su Đorđe Tutorić iz Crvene Zvezde i Drpić "koji je šokirao svijet potezom od prije dvije godine kada je djevojku koja je poznati hrvatski model, pozvao na seks nasred terena stadiona "Maksimir" gdje je sve organizirao po pravilima: s rasvjetom i crnim vinom".

"Traži 200.000 eura godišnje, a žena mu se češće pojavljuje u njemačkim medijima od njega"

Rumunji pišu da je Tutorić ipak bliže prelasku u Bukurešt, jer traži skromnih pet tisuća eura mjesečno, dok Dinamo Drpiću nudi 10, ali on traži čak 20 tisuća mjesečno.

Rumunji zlurado primjećuju kako je Drpić u Njemačkoj zarađivao "250 tisuća eura godišnje, a žena mu se češće pojavljuje u njemačkim medijima od njega", a podsjeća se kako je njemački nogometni savez odbio Drpićev zahtjev da na dresu nosi broj 69 "jer broj ima seksualne konotacije".

"Dino je sa 700 tisuća eura najbolje plaćeni igrač u povijesti 2. Bundeslige i ne pada mu na pamet ići u Rumunjsku"

"Dino u Njemačkoj ne zarađuje 250 nego je sa 700 tisuća eura godišnje najbolje plaćeni igrač u povijesti 2. Bundeslige i nije istina  da ga želi dovesti Dinamo Bukurešt. Za njega se interesirala Steaua, ali kada su čuli koliko zarađuje u Karlsruheu, samo su se okrenuli i otišli" promptno su iz krugova bliskih Dinu Drpiću reagirali na ovo prenošenje tekstova iz rumunjskih medija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara