LIGE PETICE

Džeki ponuđena kapetanska traka u Romi. On se gospodski zahvalio

Džeki ponuđena kapetanska traka u Romi. On se gospodski zahvalio
Foto: Edin Džeko

MJESECIMA se pričalo kako je Edin Džeko na izlaznim vratima Rome, ali bh. nogometaš sve je iznenadio i prije pet dana potpisao novi ugovor s klubom do 2022.

Inter ga je jako htio dovesti, ali su odugovlačili s njegovim transferom pa se Džeko odlučio na ostanak u klubu u kojem se osjeća jako ugodno s obzirom na to da je tamo od 2015.

Svi u Romi su htjeli da ostane, otkrio je Džeko i dodao da mu je kapetan kluba Alessandro Florenzi ponudio kapetansku traku samo da potpiše novi ugovor.

"Sretan sam kada vidim koliko su drugi sretni što sam ostao sa svojim suigračima. Ne mogu ih samo tako zvati, oni su moji prijatelji i braća. Uvijek su mi govorili: 'ne ideš ti nigdje, ostaješ ovdje.'  Imam sjajan odnos sa svima. Florenzi i Pellegrini su mi svaki dan govorili da ću ostati. Florenzi je rekao da će mi dati kapetansku traku ako ostanem i kada sam produljio to je htio i napraviti. Samo sam mu rekao: 'Ne, Ale, ti si naš kapetan i ostaješ kapetan'", rekao je Džeko za klupsku televiziju.

Florenzi je postao kapetan Rome nakon odlaska legendarnog Danielea De Rossija. Dijete je Rome, u seniorskoj ekipi je od 2012., a skupio je 262 nastupa u tom vremenu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara