Hrvatska rastužila Džombu i Šprema: Ovo je prepisana priča

Hrvatska rastužila Džombu i Šprema: Ovo je prepisana priča

Foto: Screenshot, RTL.hr

FRANCUSKA je pregazila Hrvatsku 32:24. Bio je to jedan od bolnijih poraza Hrvatske. Emotivno su ga doživjeli i Mirza Džomba te Goran Šprem. 

"Prepisana priča. Francuzi su odigrali su kako su željeli, usporili su ritam. Umjesto fanatizma, gledali smo našu apatiju. Taktički su nas razbijali obranom 5:1, spustili smo se u 6:0, realizacija loša, Omeyer savršen, i to je to", rekao je Džomba u emisiji RTL-a nakon utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šprem je posebno istaknuo učinak Omeyera koji je po starom dobrom običaju bio posebno motiviran za Hrvatsku.

"Treba čestitati Omeyeru. Uvijek pomislimo da je možda njegovo vrijeme prošlo, no on je fenomenalan. Nisu u pitanju samo brojke, već važnost njegovih obrana. Skinuo je osam zicera. U napadu su nas umrtvili, fizički su dominantni. Bolji su. Njihovi pivoti su lagano dobivali lopte. To je uvijek gol", rekao je Šprem.

"Bili smo statični, bekovi su pucali iz polufaula, a Omeyer tu nije imao problema. Ne možeš šest na šest pobijediti Francuze. Nedostajalo je emocije, žestine i snage", dodao je Džomba i zaključio da ipak vjeruje u lijepu budućnost Hrvatske koja je na turniru imala i dobrih rola.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara