Džomba i Šprem: Šteta, koštao nas je onaj čudan put do polufinala

Džomba i Šprem: Šteta, koštao nas je onaj čudan put do polufinala

Foto: Screenshot RTL

HRVATSKA je izgubila polufinale Eura od Španjolske 33:29 i za broncu će u nedjelju od 15 sati igrati protiv Norveške.

''Tako blizu, a tako daleko. Jedna lopta, jedna prava obrana nam je nedostajala'', rekao je Mirza Džomba za RTL, a na njega se nadovezao i Goran Šprem:
 
''Baš kao što je Sarać pričao, nedostajalo nam je malo, ili samo situacija iz koje bi se vratili, ali eto, nismo je dočekali. Šteta.''
 
''Mislim da nas je onaj čudan put do polufinala koštao finala. Falilo nam je koncentracije. Imali smo super priliku. Španjolski golmani večera su bili katastrofa, no imali smo samo dva tri raspoložena igrača, a to je premalo za polufinale'', rekao je Džomba.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
''Prvih 20 minuta je bila igra kakvu smo željeli i tu je krenuo polako kraj. Neću reći da smo se raspali, ali pobjegli su nam i nismo se više uspjeli vratiti'', zaključio je Šprem.
 
''Rekao bih da je ovo sve bila jedna velika pobjeda rukometa. Cijela je Hrvatska disala za ovu reprezentaciju, a što se tiče utakmice za treće mjesto, stvar je samo hoće li stručni stožer uspjeti podići psihički igrače. Utakmice za broncu su samo stvar psihe'', za kraj će Džomba.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara