Eduardo putem video-linka pozdravio navijače hrvatske reprezentacije

Eduardo putem video-linka pozdravio navijače hrvatske reprezentacije

TIJEKOM svečanog izvlačenja sretnih dobitnika prava na kupnju ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije na Euru 2008. i službenog ustoličenja kluba navijača, medijski zastupnik Eduarda da Silve, tvrtka koja također sudjeluje u aktivnostima HNS-ovog tima, iznenadio je prisutne video-linkom na relaciji s Londonom, gdje je u svom domu u sjevernom dijelu otočke metropole, čekao naš teško ozlijeđeni nogometaš.

Tehničkim problemima unatoč, Eduardo je s velikog video-zida pozdravio sve navijače hrvatske reprezentacije i pozvao ih da se učlane u HNS-ov klub navijača te im se zahvalio na ukazanoj podršci.

"Dugo sam čekao da me uključite, ali eto, isplatilo se. Hvala vam svima", javio se Eduardo, čijem su pojavljivanju na video-zidu prethodili dugometražno predstavljanje ponosnih sponzora hrvatske reprezentacije, izvlačenje prava na kupnju ulaznica za EP te predstavljanje kluba hrvatskih navijača.

"Osjećam se odlično. Noga kao što vidite i nije u nekom stanju, ali u glavi sam super. Veselim se danu kada ću ponovo na teren, ali najbitnije je da u potpunosti ozdravim. Trenutno mislim samo o tome. Drago mi je da se osniva klub navijača naše reprezentacije i pozivam sve da i dalje prate naše utakmice", poručio je Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simpatičan kao i uvijek, s palcem gore i širokim osmjehom, Eduardo nas je pozdravio do nekog novog susreta.

"Ništa ne brinite, bit će ok."

Odgovor mu je stigao u obliku spontanog pljeska.

D.R.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara