"Eduardo se ne mora bojati vrijeđanja s tribina zato što je izbacio Englesku"

ARSENE WENGER ne očekuje da će Eduardo da Silva imati neprilika zbog toga što je Hrvatska zahvaljujući i njegovoj briljantnoj asistenciji Oliću pobijedila Englesku i izbacila je s EP 2008.

Menadžer Arsenala ne vjeruje da će publika vrijeđati Eduarda u sljedećim utakmicama Premiershipa usprkos tome što je hrvatski reprezentativac brazilskog podrijetla bio jedan od ključnih hrvatskih igrača u trijumfu nad Engleskom.

"Eduardo je samo odigrao utakmicu onako kako najbolje zna i umije. Ne možete očekivati da Izrael igra sa sto posto snage protiv Rusije, a onda da se protiv vas Hrvatska vuče po terenu. Mislim da će Englezi to razumjeti", poručio je engleskoj javnosti Wenger.

"Eduardo će igrati na Euru 2008. On je igrač na kojeg Europa mora računati. Igra u velikom klubu, a ta činjenica je znatno podigla njegovo samopouzdanje" dodao je francuski stručnjak na klupi Topnika.

Wenger vjeruje kako će Eduardo tek u skoroj budućnosti pokazati ono najbolje od sebe.

"Kad sam ga doveo, najavio sam da će se prilagoditi Premier ligi. Ponavljao sam da moramo biti strpljivi, ali više ne moram nikoga uvjeravati. Eduardo dolazi", istakao je Wenger.

Foto: AFP

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara