Eduardo: Svaki dan sanjam o povratku na teren

U RAZGOVORU za Arsenal TV, hrvatski reprezentativac Eduardo kaže da je najteži dio rehabilitacije već prošao.

Eduardo je u razgovoru za klupsku TV postaju ponovio da se nada povratku utakmicama prije Božića, te da čeka konkretnije informacije o povratku od klupskog liječničkog tima:

"Najteži dio je iza mene. Imao sam mnoge teškoće u prevladavanju nevolje koja me je zadesila, ali sada sam jako sretan s napretkom moje rehabilitacije i načinom na koji se oporavljam, te samo čekam trenutak kada ću opet biti spreman za igru. Nakon liječničkih pregleda, nadam se da ću točno doznati trenutak kada ću opet otići na trening sa svojim suigračima. Dakako, zanima me i mišljenje liječnika kada ću opet moći zaigrati. Nadam se da će to biti prije Božića!"

"Učinit ću sve da se vratim kao kvalitetan nogometaš"

Hrvatski reprezentativac kaže da još ne zna kad će se vratiti na terene, ali da taj trenutak nestrpljivo iščekuje.

"Svaki dan sanjam trenutak povratka na teren, ali ne želim ništa požurivati. Sve što mogu reći je da ne mogu dočekati taj trenutak. Učinit ću sve što mogu da se vratim kao dobar i kvalitetan igrač. Nadam se da budućnost donosi lijepe nogometne trenutke."

"Trenutno mi je jedina želja da se oporavim"

Dudu misli da još nije vrijeme za razmišljanja o tome hoće li zabijati kao prije, nego da mu je sad jedino bitno da se oporavi.

"Ipak, trenutno je moja jedina želja i jedini cilj da se dobro oporavim. To je, za početak, sasvim dovoljno. Nakon toga, nadam se da ću zadobiti povjerenje menadžera i suigrača", zaključio je Eduardo.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara