Englezi pokrenuli stranicu "postanite navijač hrvatske reprezentacije"

DA SU Englezi ljubitelji hrvatske nogometne reprezentacije, znali smo još od Wembleya, ali jedna vijest je ipak iznenađujuća.

Naime, tamošnji ljubitelji naše nacionalne selekcije su pokrenuli stranicu becomeacroatiafan na kojoj se nalazi dosta informacija o našoj reprezentaciji. Stranica donosi vlastite vijesti o Hrvatskoj i piše o utakmicama Eura pa tako primjerice za komentar utakmice s Austrijom stoji kako je najvažnije da je domaćin poražen, "Nije bilo lijepo? Baš nas briga". Sajt ima i popis mnogo hrvatskih igrača i klikom na neko ime, možete saznati više o dotičnom igraču.

Inače becomeacroatiafan ima dosta informacija pa je se tako navodi da je Vukojević otišao u Dinamo Kijev ili da je Vučević novi trener Hajduka. Također, sat koji odbrojava informira čitatelje da je do sraza s Engleskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ostalo nešto više od 92 dana.

Većina ljudi koji uređuju stranicu imaju hrvatske korijene, a za Engleza Adriana Atterbyja se navodi da se u Hrvatsku zaljubio zbog "Stevena McClarena, šanse da otputuje u Austriju i hrvatskih djevojaka koje su najljepše na svijetu."

M.Pa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara