Englezi spremaju osvetu zgroženi izjavama Markovića kako na Otoku namjerno ozljeđuju Hrvate

Tekst: V.B.
Foto: Screenshot

ENGLESKI Sun jutros je na naslovnici raspalio Markovićeve izjave gdje on neizravno optužuje engleske nogometaše da namjerno u Premierligi ozljeđuju Hrvate prije međusobnih reprezentativnih susreta.

"Prvo Eduardo, a sada Modrić, ovo je strašno. Zaista se mogu pitati je li to bila tek samo nesretna slučajnost. Bliži sam mišljenju da je to netko namjerno napravio prije susreta s Engleskom. Zaista nisam mogao vjerovati svojim očima kada sam vidio što se dogodilo Luki, on je nenadoknadiv igrač za nas", prenosi Markovićevu izjavu Sun.

U nastavku teksta ističe se kako su se puleni Fabia Capella već osvetili Hrvatskoj za težak poraz na Wembleyu, kada su ih u sred Maksimira svladali sa 4:1. "Međutim, nasilna i brutalna igra hrvatskih igrača te večeri neće biti lako zaboravljena", piše u tekstu.

"Igra i ponašanje hrvatskih igrača bili su tada upravo sramotni, a startovi na Joea Cola i Thea Walcotta izvan svake pameti. Ne kažem da ćemo na Wembleyu biti jednako tako grubi, ali svakako ćemo obratiti pažnju na to. Također se želimo i kako spada osvetiti za to što su nas izbacili s Europskog prvenstva", rekao je neimenovani izvor unutar reprezentacije Sunu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara