Eto´o treći uzastopni put ispao u prvom krugu SP-a: Ovo mi je najveće razočaranje u karijeri

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NAJBOLJI kamerunski nogometaš na jugu Afrike je treći put nastupio na Svjetskom prvenstvu, ali je i treći put okončao natjecanje već nakon prvog kruga.

Porazom od Danske 2:1 reprezentativci Kameruna su postali prva momčad koja je već u natjecanju po skupini završila svoj nastup. Ništa im neće promijeniti niti možebitna pobjeda u zadnjem kolu skupine E protiv Nizozemske.

Eto'o je, pak, zabio protiv Danaca za 1:0, a pogodio je i stativu pri kraju prvog poluvremena, kod rezultata 1:1. U svakom slučaju, bio je neutješan nakon ovakvog scenarija.

"Ovdje u Južnoafričkoj Republici sam doživio najveće razočaranje u svojoj karijeri. Stvarno sam na prvenstvo došao prepun entuzijazma, kako u osobnom pogledu, tako i u reprezentativnom. Nadao sam se dobrom rezultatu, nadao sam se da ćemo trajati, no ispalo je drugačije" rekao je igrač Intera, te nastavio:

"Dao sam sve od sebe, sve što imam u svojim nogama i u srcu. Nažalost, avantura je za nas prerano završila. Danska? Morali smo ih slomiti u prvom poluvremenu, tada smo morali dobiti utakmicu. No, imali smo stvarno dosta nesreće u prve dvije utakmice. Stvarali smo mnogo šansi, ali ih nismo realizirali. Tako se dogodilo i sada nam ostaje tek da pokušamo zaboraviti sve i na pravi se način oprostiti od Mundijala".

Eto'o je na kraju zaključio:

"Kada vrtim film unatrag stvarno vidim da je svaka naša pogreška kažnjena. Mi nismo kažnjavali druge na pravi način".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara