Evo zašto Partizan "istupa iz lige": Pola momčadi čisti snijeg kod slobodnjaka

Evo zašto Partizan "istupa iz lige": Pola momčadi čisti snijeg kod slobodnjaka
Screenshot: Youtube

PARTIZAN je ogorčen što je jučer morao igrati utakmicu 21. kola prvenstva Srbije protiv Mačve (0:0) iako je njegov stadion, kao i cijela država, bio prekriven debelim snijegom. Zbog toga prijeti istupanjem iz nacionalnog prvenstva.

Vodstvo kluba inzistiralo je da se utakmica odgodi zbog vremenskih neprilika, ali Vladimir Bulatović, direktor Superlige, naredio je da se odigra. 

Situacija koja najbolje pokazuje apsurdnost takve odluke dogodila se na kraju utakmice, kada je šest igrača Partizana čistilo snijeg oko lopte kako bi mogli izvesti slobodni udarac. 

Bulatović je prema izjavama Partizanovih dužnosnika obećao kako će se svi preostali mečevi odigrati. Međutim, u međuvremenu su odgođene brojne utakmice, poput one Čukaričkog i Crvene zvezde te Spartaka i Voždovca.

"Smatramo da je grubo prekršen članak 68 Pravilnika o natjecanju. Uložit ćemo žalbu. Budemo li odbijeni, pokrenut ćemo drugostupanjski postupak. Budemo li ponovno odbijeni, razmotrit ćemo što i kako dalje. Partizanov upravni odbor blizu je odluke da donese odluku o istupanju iz Superlige", poručio je Partizanov potpredsjednik Vladimir Vuletić.

Partizan će tražiti očitovanje i zaštitu Srpskog nogometnog saveza. Također, sazvat će izvanrednu sjednicu Skupštine Superlige koja okuplja sve prvoligaše.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara