Gattuso: Nisam htio biti izdajica kao Ševčenko

TALIJANSKI reprezentativac Gennaro Gattuso odlučio je odbiti sve ponude i uz produživanje ugovora na tri godine u Milanu zaključiti nogometnu karijeru.

"Trebalo mi je pet minuta da odlučim. U pitanju nikada nisu bili novci. Zajedno smo sjeli Carlo Ancelotti, Adriano Galliani i ja, te smo ostali prijatelji kao što smo bili" - rekao je Gattuso i opisao kako je prošao razgovor u kojem je utanačen njegov ostanak:

"Kako je bilo? Ušao sam u sobu i sjeo. Galliani je otišao do vrata, zaključao ih i rekao da mogu iz Milana otići jedino kroz prozor. A, prilično je visoko" - uz smijeh je komentirao Gattuso.

"Svaki put kada odjeneš dres Milana želiš pobijediti. Nama se to ove sezone događalo malo rjeđe i bilo je određenog nezadovoljstva među svima nama. Nije sve išlo kako smo navikli. Ali, nisam zbog toga želio ostavljati ovaj klub koji je bio sjajan prema meni, suigrače i navijače.

Nisam želio biti u koži Ševčenka kojeg su svi nazvali izdajicom" - rekao je Gattuso i završio: "Stvarno je teško napustiti Milan nakon devet godina. Nisam mogao."

V.B.
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara