Gavranović: Švicarska je bila jedina opcija

Foto: RTE

BIRAJUĆI između švicarske i hrvatske nogometne reprezentacije Mario Gavranović, Schalkeov odlučio se za prvu opciju, što je potvrdio jučer u razgovoru za Index. Na radost švicarskih medija.

> Ekskluzivno - Gavranović odabrao Švicarsku: Nisam osjetio veliki interes HNS-a

"Odluka je konačna. Švicarska se ne mora u korist Hrvatske odreći još jednog igrača s hrvatsko-švicarskim dvojnim državljanstvom: Mario Gavranović odlučio se za Švicarsku. Tako će Gavranović sa švicarskom reprezentacijom sljedećega četvrtka zaputiti u Sofiju gdje ih u subotu očekuje važan ogled euro-kvalifikacija protiv Bugarske", stoji u tekstu objavljenom na internetskom izdanju Aargauer Zeitunga koji donosi i izjavu igrača oko čijega su angažmana i u Hrvatskom nogometnom savezu vodili brigu:

"Bude li me gospodin Hitzfeld pozvao, rado bih zaigrao protiv Bugara."

Na upit švicarskoga Blicka, koji piše o "razočaranosti hrvatskih medija Gavranovićevom odlukom", bi li radije zaigrao uz Petrića, Rakitića i ostale, Schalkeov napadač kaže:

"Ne. Od kada sam profesionalan nogometaš sasvim mi je jasno bilo da ću odabrati Švicarsku."

"Odluči li Hitzfeld Gavranoviću dati i sekundu tijekom utakmice protiv Bugarske, on više neće moći zaigrati za Hrvatsku. Za očekivati je da će mu dati i više", zaključuje Blick.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara