Gerrard: Torres nas je izdao, ali je Liverpool profitirao njegovim odlaskom

Foto: AFP

"KADA bih mogao birati između Luisa Suareza i Andyja Carrolla u formi, i Fernanda Torresa u formi, uvijek bih odabrao prvu opciju", rekao je kapetan i najbolji nogometaš Liverpoola Steven Gerrard.

Prokomentirao je Gerrard za Sky Sports siječanjski prijelazni rok, u kojem je njegov klub Chelseaju prodao španjolskog reprezentativnog napadača Fernanda Torresa, ali je zato roster momčadi popunio s dvojicom vrhunskih napadača, Andyjem Carrollom koji je stigao iz Newcastlea, te urugvajskim reprezentativcem Luisom Suarezom.

"Mislim da je Liverpool profitirao. Izgubili smo jednog vrhunskog napadača, a dobili smo dvojicu. Uživao sam igrajući zajedno s Fernandom Torresom. Opet, ako je Torres u formi, ali su i Suarez i Carroll u formi, bolje je imati dvojicu nego jednog pravog napadača. Suarez je odigrao samo nekoliko utakmica s nama, a već sada znamo da je vrhunski napadač",  priča Gerrard.

Rekao je još nešto vezano uz Torresa.

"Svi smo se u svlačionici osjećali kao da nas je izdao svojim odlaskom. Nadali smo se da će ostati s nama. No, on je donio svoju odluku koju moramo poštovati."

Na kraju, kapetan je ''pozdravio'' i odlazak bivšeg menadžera Roya Hodgsona, umjesto kojeg je uprava kluba dovela klupsku legendu Kennyja Dalglisha kao privremeno rješenje do kraja ove sezone.

"Hodgson je morao otići. Kada se navijači okrenu protiv vas, morate poslušati njihov glas. Jer, navijači su nogometni klub Liverpool", zaključio je u simboličkom tonu Gerrard.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara