Giriček: Između reprezentacije i vlastitog djeteta odabrao sam dijete

NAKON poraza hrvatske košarkaške reprezentacije od Španjolaca oglasio se i Gordan Giriček. Nekadašnji reprezentativac kaže da baš ne prati nastupe košarkaša jer trenira, ali da je današnju utakmicu gledao.

"Jako mi je drago, velik uspjeh je doći na Olimpijske igre i ja sam im prvi čestitao. Drago mi je radi njih. Nisam uspio previše pratiti nastupe reprezentacije jer treniram ali ovu danas sam gledao. Mogli su i više, ali ovo im su im prvu Igre, nedostajalo je malo iskustva, možda se moglo i bolje ali trebamo biti zadovoljni", rekao je Giriček za HTV.

Nije ga moglo zaobići pitanje o njegovom odbijanju igranja za reprezentaciju. Giriček kaže da ne želi igrati za izabranu vrstu radi djeteta koje rijetko viđa, ukoliko bi igrao za reprezentaciju to bi bilo još rjeđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam jasan i glasan od početka, osam ili devet mjeseci sam van Hrvatske, ne vidim svoje dijete i bio sam u situaciji da biram ili reprezentacija ili dijete te sam odabrao drugu opciju. Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje, ne mogu im to zabraniti, ali ja sam odluku donio", zaključio je novi igrač turskog Fenerbahčea.

M.Pa.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara