Golovi Mamića, Fiorentinija i Grgića u revijalnoj utakmici Sjever-Jug

U REVIJALNOJ malonogometnoj utakmici najviših nogometnih dužnosnika klubova s juga i sjevera Hrvatske slavili su južnjaci rezultatom 5:2. Iako je utakmica najavljivana kao svojevrsni dvoboj Igora Štimca i Zdraka Mamića, dvaju ljutih suparnika iz Hajduka i Dinama, do tog ogleda ipak nije došlo jer je Štimac u zadnji čas otkazao dolazak u Zagreb.

Malonogometna utakmica igrala se u dvorani ŠRC Jelenovac u Zagrebu, a najzapaženiji pojedinci na terenu bili su direktor Hajduka Fredi Fiorentini i predsjednik kluba Branko Grgić, koji su postigli tri gola za Jug, piše T Portal.

Ostali strijelci za Jug bili su Mladen Romić i Reno Sinovčić, dok su golove za Sjever dali izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić i direktor "modrih" Damir Vrbanović.

Utakmicu su, između ostalih, s tribina popratili veznjak Dinama Edin Mujčin i bivši izbornik i sportski direktor Dinama Otto Barić.

"Zbilja je zanimljivo gledati ovakve utakmice. Nisam čak siguran ni da bih ja odskakao od ovakve konkurencije. Skoro smo generacija. Drago mi je da i predsjednici mogu vidjeti da i nije baš tako lako biti na terenu kako svi misle."- kazao je Mujčin nakon utakmice.

Barić je kao najboljeg pojedinca na terenu izdvojio direktora Dinama Damira Vrbanovića, pa dodao kako "ni drugi nisu bili lošiji".

(Foto: T Portal)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara