TENIS

Goranova gesta iz 1997. ponovno je hit: "Danas bi nam trebao netko poput njega"

Goranova gesta iz 1997. ponovno je hit: "Danas bi nam trebao netko poput njega"
Foto: Screenshot (ATP)

POSLJEDNJIH dana u iščekivanju nastavka teniske sezone ATP objavljuje zanimljive situacije iz prošlosti, a jedan od najpopularnijih videa je onaj Gorana Ivaniševića iz 1997.

Hrvatska legenda igrala je finale Queensa protiv Australca Marka Philippoussisa, a s obzirom na to da se radilo o dvojici odličnih servera, nismo vidjeli puno izmjena tijekom meča. Frustrirani Ivanišević u jednom trenutku je tako odlučio zabaviti publiku pa je zamolio tada 14-godišnju skupljačicu lopti da uzme njegov reket i odigra poen.

Ball Girl Replaces Ivanisevic & Plays Tennis

Giving up on 2020 like... 😂

Objavljuje ATP Tour u Srijeda, 15. srpnja 2020.

Djevojčica je prvo bila neodlučna, ali je ipak otišla na teren nakon Goranovog nagovaranja na što je publika oduševljeno reagirala. Philippoussis je, naravno, sve prihvatio i odigrao izmjenu od 17 udaraca prije nego što je lopticu nogom zakucao u mrežu. Ivanišević je ponovno preuzeo nakon toga, ali je na kraju izgubio finale za 53 minute. Australac je bio bolji sa 7:5 i 6:3.

Goran je u svoje vrijeme zbog ovakvih situacija bio jedan od najomiljenijih tenisača na Touru, a ako pogledamo komentare ispod videa koji je lajkan oko 70 tisuća puta, vidimo da je ostao omiljen i do današnjeg dana, ne samo u Hrvatskoj već i u ostatku teniskog svijeta.

"Veliki Goran", "Danas bi nam dobro došao netko poput njega", "Ovo su bili zlatni dani tenisa", samo su neki od komentara podrške Ivaniševiću.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara