"Grad nije platio račune": Dinamu isključili struju na sjeveru!

Tekst: M.Č.
Foto: Cropix

DIREKTOR Dinama Damir Vrbanović potvrdio je za Index pomalo nevjerojatnu informaciju - zbog toga što Grad Zagreb nije platio račun za struju potrošenu na sjevernoj tribini, na subotnjoj utakmici s Interom navijači neće moći pohoditi maksimirski sjever.

"Grad je na sebe preuzeo održavanje sjeverne tribine, ali je sve ove godine vrlo loše skrbio o imovini", rekao nam je Vrbanović koji je dao zanimljiv odgovor kad smo ga upitali kako to da će na ostalim tribinama biti svjetla (Uprava Dinama u međuvremenu je odlučila da će na istok, jug i zapad ulazak biti besplatan):

"Brojilo nije isto za sjever i ostale tribine o kojima mi vodimo brigu. Uredno smo podmirili svoje obveze, ali nažalost, za Grad se to ne može reći."

Nakon bizarne scene za vrijeme polufinalne utakmice Kupa između Dinama i Hajduka prije dva dana, kada je došlo do pada cijelog zida stubišta kojim se ide na sjevernu tribinu, pri čemu su ozlijeđena dvojica djelatnika NK Dinamo, teško je očekivati da će nakon ovakvih stvari navijači u velikom broju pohrliti na stadion.

Zdravko Mamić: Prisiljeni smo ljude pustiti besplatno na utakmicu

Dakako da je cijela situacija razljutila izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića: "Tko nakon ovakvih stvari može spominjati europsko proljeće? Nemamo vremena tiskati ulaznice za istok pa smo prisiljeni sutra ljude pustiti besplatno na utakmicu. Problem je što se ne poznaje tamo nikakav red, ja imam pet tisuća kuna u džepu, ali ne znam gdje ih treba uplatiti."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara