RIJEKA - OSIJEK 3:2

Grezda objasnio zašto je šakom udario Čolaka: Zbog tih stvari sam posebno osjetljiv

Grezda objasnio zašto je šakom udario Čolaka: Zbog tih stvari sam posebno osjetljiv
Nel Pavletic/PIXSELL

NK OSIJEK objavio je svojoj stranici očitovanje Erosa Grezde koji je nakon 3:2 poraza u polufinalnoj utakmici kupa na Rujevici kod Rijeke šakom u glavu udario domaćeg igrača Antonija Mirka Čolaka.

Sukob je bio nastavak nemilih scena koje su se odvijale pred kraj i nakon utakmice kad su Osječani, ogorčeni suđenjem Igora Pajača, navodno vrijeđali suca.

Grezdino priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Jako mi je žao što sam se našao u središtu medijske pozornosti, a posebno u kontekstu svega onoga što se prethodno događalo na terenu, za vrijeme utakmice s Rijekom. Svi smo, pa tako i ja, bili jako frustrirani činjenicom da smo kao sportaši oštećeni u dvoboju i uskraćeni za veliku pobjedu kojoj smo bili nadomak. Nije lako nama na travnjaku istrpjeti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv. Toga je bilo još tijekom same utakmice, a provokacije su uslijedile i po njezinu završetku, dok sam se sa svojim suigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored kojega je provocirajući prolazio protivnički igrač Čolak. Znači, cijelo vrijeme sam bio suočen s njegovim provokacijama. Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovdje te je zadnje što zaslužujem da me netko omalovažava i vrijeđa na nacionalnoj osnovi. Stoga ću u skladu s tim poduzeti sve odgovarajuće pravne korake da zaštitim svoju čast i ugled.

Eros Grezda"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara