Grci: Hrvati će potplatiti Gruziju! Marković: Volio bih vidjeti te premije

Grci: Hrvati će potplatiti Gruziju! Marković: Volio bih vidjeti te premije

Screenshot: Sigmalive.com, Sport24.gr

GRCI nakon skalpa Hrvatske i dalje likuju, ali još uvijek nisu mirni po pitanju odlaska na Euro.

Prvo mjesto u skupini tek trebaju osigurati s barem bodom na gostovanju kod nezainteresirane Gruzije. Naoko laganu misiju zakomplicirali su, kako pišu grčki mediji, "bonusi koje Hrvati nude Gruzijcima kao dodatni poticaj":

"Intenzivna nagađanja rastu kako se bliži utakmica u Tbilisiju. Hrvati žele poraz naše reprezentacije, a motiv Gruzijaca spremni su podići davanjem bonusa. Pobijedi li momčad Temurija Ketsbaije u Grčkoj, Hrvatska će, uz očekivani trijumf protiv Latvije, dobiti ulaznicu za finale Europskog prvenstva. Informacije o stimuliranju teško je potvrditi, ali gdje ima dima ima i vatre", piše Sigmalive.com.

Grčki Marković: Reprezentacija je najzdraviji dio grčkog nogometa

Vlatko Marković za Index
je ove navode demantirao: "Pustimo te priče. Ma volio bih vidjeti te premije! Čim se ovakve stvari dogode, odmah krenu priče o honorarima. To je sasvim normalno i ne čudi me."

Njegov grčki kolega, Sofoklo Pilavios, o "hrvatskim stimulacijama", za Sport24.gr kaže:

"Igrači znaju što im je činiti, mi idemo odigrati pravu utakmicu i kvalificirati se na Europsko prvenstvo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Bit će teško protiv Gruzije jer je to ekipa koja ima sličnosti s našim prethodnim ekipama. Nakon velikih pobjeda protiv Izraela i Hrvatske čeka nas zadnji ispit. Naša momčad je jaka i odlučna, a usprkos nedaćama i suspenzijama, želimo pozitivan rezultat. Reprezentacija je očito najzdraviji dio grčkog nogometa", ponosno će Pilavios za Contra.gr.Isti portal donosi i izjave grčkog izbornika Fernanda Santosa, neposredno uoči polijetanja za Gruziju:

"Dobro smo pripremljeni, makar smo suočeni s dosta problema. Siguran sam da će igrači dati ono što od njih tražimo, iako će biti vrlo teško", rekao je Santos.

Grčki mediji: Sve u korist jednog cilja, sutra moramo zaključati situaciju u skupini!

I iz pregledavanja ostalih grčkih medija da se iščitati kako utakmicu s Gruzijom doživljavaju kao da je, u najmanju ruku, riječ o finalu Europskog prvenstva.

Gazzeta.gr podsjeća kako je Grčka dosad odigrala šest utakmica s Gruzijom. Zanimljivo, pobijedili nisu jedino u sadašnjim kvalifikacijama, kad je bilo 1:1 na njihovom terenu.

"Jedan jedini bod smo daleko od Ukrajine i Poljske, sutra navečer moramo zaključati situaciju u skupini F. Da bi to postigli, naši igrači moraju biti posve koncentrirani i predani tijekom cijele utakmice, a sve u korist jednog cilja", zaključuje Gazzeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara