Guardiolu kladionice postavile kao ogromnog favorita za novog trenera Juventusa

Guardiolu kladionice postavile kao ogromnog favorita za novog trenera Juventusa
Foto: EPA-EFE

NAKON što je Pep Guardiola prošlog petka jasno demantirao sve glasine da odlazi iz Manchester Cityja u Juventus, talijanska novinska agencija AGI danas je objavila da je Španjolac sve dogovorio s talijanskim prvakom.

Tu vijest jučer je prenio i jedan talijanski radio, ali nakon što ju je objavila jedna novinska agencija, priča je poprimila ozbiljne temelje. Znaju to očito i kladionice pa je talijanska kladionica Snai u četvrtak ujutro drastično srušila koeficijent na Guardiolu kao novog trenera Juventusa. Pep je sad uvjerljivi favorit s vrlo malim koeficijentom 1,50, a iza njega je Maurizio Sarri, dosadašnji favorit, s koeficijentom 3. Slijede Jose Mourinho (4), Mauricio Pochettino (5) te Antonio Conte i Simone Inzaghi na koje je koeficijent 8.

AGI je objavio i detalje navodna Guardiolina ugovora s Juventusom. Španjolski trener trebao bi zarađivati 24 milijuna eura po sezoni neto, a ugovor bi trebao potpisati 4. lipnja. Službeno predstavljanje navodno je zakazano za 14. srpnja. 

Priču o Guardiolinu dolasku u Torino proširili su još neki talijanski mediji navodeći čak i da je Guardiola odsjeo u Milanu u hotelu koji Juventus redovito koristi pri pregovorima oko transfera. Neki su išli toliko daleko da su zaključili kako se nešto definitivno događa jer je Juventus za dan Guardiolina predstavljanja, 14. srpnja, obustavio ture po stadionu i posjet klupskom muzeju zbog "važnog marketinškog događaja".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara